Vraag hier uw vrijblijvende adviesgesprek aan

Wilt u een nieuwe woning bouwen zonder zorgen? Van bemiddeling tot oplevering, wij nemen u desgewenst de totale zorg uit handen. U krijgt precies wat u wenst, u hebt er geen omkijken naar. En desgewenst regelen wij de bouwkavel er ook bij, eveneens voor een zeer scherpe prijs.

Wilt u een huis bouwen? Geen stress! Wij nemen u de zorg uit handen  Gesprek aanvragen

‘Zo goedkoop bouwen? Dat kan toch helemaal niet?’ Het kan wél!

‘Zo goedkoop bouwen? Dat kan toch niet?’ Dat is vaak de eerste reactie van mensen als zij hun offerte voor nieuwbouw van Residence Projects hebben gekregen. Maar wij bewijzen: het kan wél: wij bouwen voor u het mooie, vrijstaande, zeer energiezuinige, oerdegelijk traditioneel gebouwde en levensloopbestendige huis van uw dromen, in elk prijssegment. En dat voor een prijs die gemiddeld enkele tientallen procenten lager ligt  dan de gangbare marktprijzen, u bespaart tienduizenden euro’s

Hoe kan het dat Residence Projects zo goedkoop kan bouwen? 

Residence Projects is een kleinschalige organisatie die uw belangen behartigt in elke fase van het bouwtraject. Met een schat aan kennis en ervaring in de bouwsector ontwikkelden wij een uitgekiende en zeer efficiënte en effectieve manier van bouwen. Hiermee besparen wij behoorlijk op kosten in elke fase van de bouw. 

Hoe wij de bouwkosten laag houden

Eén coördinator voor het volledige bouwtraject

Een bouwcoördinator voor het bouwproject van planvorming tot oplevering. Een pragmatische aanpak met optimale logistieke controle zonder veelvuldige bouwvergaderingen scheelt heel veel uren en daarmee kosten. 

Zeer lage overhead

Dankzij onze kleinschalige en platte opzet kunnen wij werken zonder managementkosten. En dankzij onze ambulante werkwijze hebben wij geen dure huisvestings- en energiekosten. Onze zeer lage overhead drukt de kosten van uw bouwproject aanzienlijk.

Goedkope bouwkavel

De markt voor bouwgronden in Noord-Nederland heeft weinig geheimen voor ons. Wij kennen de actuele prijsontwikkelingen, hebben uitstekende ingangen bij de Noord-Nederlandse gemeenten en zijn kundige en ervaren onderhandelaars. Zo krijgt u bij ons altijd een zeer gunstige prijs per vierkante meter.

Efficiënt en effectief werken

Wij maken een uitgekiende planning op basis van een schat aan praktijkervaring in de bouwsector. Vervolgens zorgen wij dat deze planning bij alle betrokken partijen bekend is en dat eventuele wijzigingen tijdig duidelijk worden gecommuniceerd. Zo weten alle bij de bouw betrokken disciplines altijd precies wanneer er wat van hen wordt verwacht. Alle betrokken vaklui kunnen zeer efficiënt en effectief werken en dat scheelt aanzienlijk in de werkuren. 

Scherpe inkoop

Wij kopen materialen en gereedschappen zeer scherp in. Dankzij een uitstekend netwerk in de bouwmaterialenhandel en ruime ervaring in commerciële functies in de bouw kennen wij het prijsniveau tot in detail. Ook kennen wij de onderhandelingsruimte en kortingsmogelijkheden. Als verantwoordelijke voor diverse bouwprojecten zijn wij voor de bouwmaterialenhandel een interessante partner. Daarom krijgen wij aanzienlijk kortingen op inkoop. En dat voordeel berekenen wij door aan u. 

Ik wil meer weten over goedkoop bouwen

Onze afgeleverde projecten

Met Residence Projects bouwt u gemiddeld voor een prijs die enkele tientallen procenten lager ligt dan de marktwaarde

nieuwbouw 6 luxe stads villa's te Winschoten vanaf 315.000,-

nieuwbouw 6 luxe stads villa's te Winschoten vanaf 315.000,-

 Nieuwbouw 6 Luxe stads Villa's te Winschoten…
nieuwbouw  6x half vrijstaande woningen Te Pekela vanaf 185.000,-

nieuwbouw 6x half vrijstaande woningen Te Pekela vanaf 185.000,-

*** verkoop start augustus 2019    *** &…
Schuurwoning ontworpen voor gezin in Blauwestad

Schuurwoning ontworpen voor gezin in Blauwestad

Alweer een mooie woning ontworpen voor een leuk ge…

Contact

Projectontwikkeling  &  Makelaardij

 

Residence-Projects    

Zeefbaan 22
9672 BN  WINSCHOTEN

Tel: 0597-85 29 62

Mobiel: 06-11 56 72 60
Email: info@Residence-Projects.nl
 


KVK: 66548683
BTW: NL856603247B01
Bankrekening: NL38 INGB 0007 3628 00
BIC: INGBNL2A

 

Wilt u meer informatie? Of wilt u een vrijblijvende adviesgesprek?

Graag op afspraak omdat we niet alle dagen op kantoor zijn en we op deze manier alle tijd voor u / jullie hebben.

 

Zeefbaan 22
9672 BN WINSCHOTEN
 
+31 (0)6 11 56 72 60