Vraag hier uw vrijblijvende adviesgesprek aan

Wilt u een nieuwe woning bouwen zonder zorgen? Van bemiddeling tot oplevering, wij nemen u desgewenst de totale zorg uit handen. U krijgt precies wat u wenst, u hebt er geen omkijken naar. En desgewenst regelen wij de bouwkavel er ook bij, eveneens voor een zeer scherpe prijs.

Wilt u een huis bouwen? Geen stress! Wij nemen u de zorg uit handen  Gesprek aanvragen

Ontwikkelaar van authentieke topkwaliteit in woningbouw

Residence Projects is ontwikkelaar van authentieke topkwaliteit in woningbouw zowel voor projecten als individuele wonigen. Ambachtelijke bouw door vakkundige bouwvakkers. Geen prefab, maar echt metselwerk van buiten én binnenmuren is onze voorkeur. Vanuit een passie voor bouw ontwikkelen wij woningen voor de toekomst. Sterk gebouwd en zeer energiezuinig. En dat voor prijzen die enkele tientallen procenten lager liggen dan de marktwaarde.

Over Marco Craanen, eigenaar Residence Projects    


De bouw

Geboren ben ik in een ondernemersgezin in De Bilt. Ik voel me echter een echte Noorderling, want ik groeide op in Noord-Nederland.

Commercieel

Tijdens mijn loopbaan heb ik alle trajecten  in de bouw meegemaakt zowel in de praktijk als theorie. Ik bleek theorie en praktijk goed te kunnen combineren en gevoel voor commercie te hebben. Mijn werkgevers stimuleerde mij om me door te ontwikkelen en die kans pakte ik met beide handen aan.

Accountmanager in de bouw

Wat volgde was een mooie reeks commerciële functies bij verschillende grote multinationals in de bouwsector, beton mortelindustrie, Gevelsteen industrie, Kozijnen, stukadoors materialen, tegellijmen, coatings en buitendienstmedewerker voor een bouwmaterialenhandel voor ruwbouw en afbouw, voor vele architecten en grote bouwondernemingen.

 

Huizen bouwen

De afgelopen jaren heb ik voor vele gezinnen bemiddeld en mede doordat de prijzen veel te hoog lagen bij de huidige bouwbedrijven regelde ik alles zelf om tegen een normale prijs de woningen te realiseren. Door dit te doen groeide ons klanten bestand en hebben we dit bedrijf opgericht. om zo de  klanten nog beter te kunnen bedienen.

 

Residence Projecten

Het ondernemerschap dat met de paplepel ingegoten is en mijn kennis en ervaring in de bouwsector vormden de basis voor een volgende stap in mijn loopbaan: zelfstandig ondernemer. Hierbij zocht ik naar een concept om mensen te helpen bij bouwprojecten tegen normale prijzen. Dit leidde tot de bijzondere formule van Residence Projects: goedkoper bouwen met authentieke topkwaliteit en innovatieve energiebesparing. Huizen voor de toekomst waarin het comfortabel, aangenaam en betaalbaar wonen is!  Zowel projectmatig als voor klanten met een eigen kavel of idee. 

 

Ik wil ook betaalbaar, comfortabel en aangenaam wonen

Onze afgeleverde projecten

Met Residence Projects bouwt u gemiddeld voor een prijs die enkele tientallen procenten lager ligt dan de marktwaarde

nieuwbouw 6 luxe stads villa's te Winschoten vanaf 315.000,-  Verkocht

nieuwbouw 6 luxe stads villa's te Winschoten vanaf 315.000,- Verkocht

 Nieuwbouw 6 Luxe stads Villa's te Winschoten…
DESIGN VILLA  TE  BLAUWESTAD

DESIGN VILLA TE BLAUWESTAD

  DESIGN VILLA BLAUWESTAD    Geb…
nieuwbouw  6x half vrijstaande woningen Te Pekela vanaf 195.000,-

nieuwbouw 6x half vrijstaande woningen Te Pekela vanaf 195.000,-

***  laatste woningen vanaf 195.000,-  &…

Contact

Bouw & Projectontwikkeling

 

Residence   

Zeefbaan 22
9672 BN  WINSCHOTEN

Mobiel: 06-11 56 72 60
Email: info@Residence-Makelaardij.nl
  

Wilt u meer informatie? Of wilt u een vrijblijvende adviesgesprek?

Graag op afspraak omdat we niet alle dagen op kantoor zijn en we op deze manier alle tijd voor u / jullie hebben.

 

Zeefbaan 22
9672 BN WINSCHOTEN
 
+31 (0)6 11 56 72 60